Welkom

Bij Schoonheidssalon Vickey zorg ik er graag voor dat uw huid weer in perfecte conditie komt. Uw huid er mooi en stralend uit laten zien.
En ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, zodat u heerlijk kunt ontspannen. Daarom staan persoonlijke aandacht, rust en ontspanning altijd centraal.

In de Salon word er gewerkt met het mooie beautymerk in huidverbetering Kalahari.
Een zeer fijn huidverbeteringsmerk met echt mooie en innovatieve producten en behandelingen.
De producten van kalahari zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en gericht om uw huid te voeden en verbeteren. Met als afkomst en inspiratie de Kalahari woestijn in Africa.

De behandelingen die ook gericht zijn op huidverbetering zijn de fantastische behandeling met het oxygeneo systeem, en met de producten van hyamatrix. Die een mooie aanvulling voor thuisgebruik zijn. Zodat u thuis door kunt gaan met huidverbetering.

De oxygeneo is een geweldig mooi systeem,  een 3 in 1 behandeling voor microdermabrasie fruitzuurpeeling en een zuurstofbehandeling in 1 behandeling. Met zeer mooie huidverbeterende resultaten. Zeer de moeite waard. Een behadeling waar je geen moment spijt van krijgen.

En nu met de tripollar, liftende en verstevigende resultaten d.m.v. radiofrequentie. Zeer trots op deze uitbreiding van het super systeem oxygeneo.

Hyamatrix® biedt professionele cosmetische producten en comfortabele behandelingen met ondersteunende producten voor thuis. Hyamatrix® zorgt voor effectieve oplossingen tegen verouderingsprocessen en vernieuwt de huid zonder injecties! Met spectaculaire resultaten. De behandelingen verminderen niet alleen rimpels, maar vertragen het gehele verouderingsproces, waardoor de biologische huidleeftijd jaren jonger wordt.

Hyamatrix. is Nieuw en uniek in Nederland. Ik ben dan ook bijzonder trots u als een van de eersten in Nederland de Hyamatrix behandeling aan te kunnen bieden!

Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf…
Laat u verzorgen en uw huid verwennen.
Gun uzelf een moment van rust en ontspanning voor uw huid en uzelf.                             

Uw schoonheidsspecialiste, 

Vickey Janmaat