reinigen

GENTLE CLEANSING MILK

160ml

 

29.95

 

reiningsmelk geschikt voor de meest gevoelige huid en voor het verwijderen van oog make-up en foundation. Kan ook gebruikt worden als een hydraterend masker.
 
Een super zachte reinigingsmelk geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Verrijkt met Jojoba olie en kalmerende Rooibos thee extract. Verwijdert zachtjes alle make-up en onzuiverheden terwijl het de natuurlijke, beschermende lipide balans van de huid herstelt. Zorgt voor een gehydrateerde huid.
 
Direct op de vochtige huid te gebruiken. Masseer over het gezicht en hals en voeg voortdurend water toe. Verwijder zorgvuldig met lauw water.

FACIAL CLEANSER

160ml

 

28.00

 

Zeep- en parfumvrije reiniger op gelbasis die onzuiverheden verwijdert en de huid verfrist en schoon achterlaat.

 

Een gezichtsreiniger op gelbasis rijk aan botanische extracten van Rooibos Thee en Kigelia Africana. Deze zacht schuimende cleanser verwijdert onzuiverheden en verontreinigingen, waardoor het de huid schoon en verfrist maakt.

 

Direct op de vochtige huid te gebruiken. Masseer over het gezicht en hals en voeg voortdurend water toe. Verwijder zorgvuldig met lauw water

 

PHYTO-FOAM CLEANSER

50ml

 

31.99

Een innovatieve, multifunctionele micellaire reiniger die uit zichzelf schuimt. Deze 4-1 cleanser reinigt en exfolieert de huid, kan als masker gebruikt worden en heeft een tonifiërende werking.

Breng aan op een droge huid. Wacht tot het product gaat schuimen. Masseer zacht in met ronddraaiende bewegingen. De enzymen zorgen ervoor dat de huid goed geëxfolieerd wordt. Wanneer het als cleanser gebruikt wordt spoel het dan goed af. Gebruik het als masker door 10 minuten te laten zitten en vervolgens goed te reinigen.

 

ENZYM FACE BUFF

50ml

 

29.90

Een enzymen complex waarmee dode en doffe huidcellen worden verwijdert en de poriën ontstopt, waardoor de huid stralend en glad achterblijft.

 

Een Enzyme Face Buff op basis van groente en fruit. De natuurlijke, verfijnde Jojoba kraaltjes samen met de pompoen, papaja en ananas enzymen hebben een dubbele werking. Dode en doffe huidcellen worden verwijdert en de poriën ontstopt, waardoor de huid stralend en glad achterblijft. De Gentle Cleansing Milk kan ingezet worden als hydraterend masker, bij het scheren en als oog make-up remover.

 

Breng aan op de vochtige huid (gezicht en hals) na het reinigen. Masseer in over het gezicht en hals gedurende 2-5 minuten en voeg voortdurend water toe (vermijd de gevoelige huid rondom de ogen). Verwijder zorgvuldig met lauw water en breng een fyto-effectieve gel, serum of moisturiser aan. Het beste 's Avonds te gebruiken, 2-3 keer per week.

 

FACIAL SILICONE EXFOLIATOR

1 stuk

 

7.50

TONING LOTION

160ml

 

28.30

 

Een antioxidant-rijke verstevigende tonifiërende lotion, met allantoïne en Kalahari Watermeloen Zaad Extract. Zorgt voor een gebalanceerde, verjongde en gehydrateerde huid.

 

Een antioxidant-rijke verstevigende tonifiërende lotion, met allantoïne en Kalahari Watermeloen Zaad Extract. Zorgt voor een gebalanceerde, verjongde en gehydrateerde huid.

 

Aanbrengen op gezicht en hals met een wattenschijfje of een gaasje voor een natuurlijk exfoliërend effect. Vermijd de tere huid rond de ogen

PHYTO-FILM TONER (PH3.5)

160ml

 

17.96

 

Deze toner met een pH waarde van 3.5 heeft verschillende anti-ageing voordelen, vermindert de talgproductie en voorkomt vroegtijdige veroudering.

 

 
Aanbrengen na reiniging. Laten drogen en breng vervolgens uw favoriete phyto gel, serum of moisturiser aan. Vermijd de gevoelige huid rond de ogen. Gebruik verminderen of stoppen wanneer het gewenste resultaat is bereikt. Breng elke avond of om de avond aan tot het gewenste resultaat is bereikt, verminder of stop hierna het gebruik

KHOI RED BUSH TEA

 
De biologische rooibosthee van Kalahari heeft een hoge concentratie van antioxidanten en mineralen en een kalmerende en verzachtende werking op de huid. Het wordt aangeraden om het extract te integrereren in alle behandelingen om maskers mee te creëren of het verwijderen van overtollig product
 
De biologische rooibosthee van Kalahari heeft een hoge concentratie van antioxidanten en mineralen en een kalmerende en verzachtende werking op de huid. Het wordt aangeraden om het extract te integrereren in alle behandelingen om maskers mee te creëren of het verwijderen van overtollig product.
 
Kan gebruikt worden voor directe applicatie op de huid, om maskers mee aan te maken, om de washandjes in te drenken of als hulpmiddel bij het verwijderen van overtollig product op de huid.

PHYTO-CALM FACIAL MIST

30ml

 

20.00

 

Spray op een schone droge huid of breng het aan met een wattenschijfje als een kalmerende toner. De mist kan gedurende de dag herhaaldelijk gebruikt worden voor de vermindering van droogheid, eczeem, ontstekingen, erytheem of als nabehandeling.

 

 

Gel & serums

REVITALISING BOOSTER GEL

35ml

 

38.50

 

Rijk aan Peptides en hyaluronzuur, versterkt fibroblasten en verbetert de collageen synthese,

 

Een Peptide en Hyaluronzuur rijke gel met botanische extracten van Kigelia Africana en Kalahari Meloen zaadolie, die effectief bijdragen aan de collageen synthese en fibroblasten versterken. De phyto effectieve gel zal de huid vol en stevig doen aanvoelen en ultra-hydrateren.

 

Breng de gel aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

ANTI-AGEING GEL

35ml

 

39.00 I

 

Versterkt het collageen en elastine, voorkomt vroegtijdige veroudering, versterkt de stevigheid, voorkomt transepidermaal waterverlies (TEWL), Hydraterend effect.

 

Een zeer effectieve gel met Haverkorrel extract, Gehydroliseerde rijst zemelen proteïnen en Calendula bloem extract. Deze lichte gel stimuleert de collageen en elastine productie, verbetert het vochtgehalte en stevigheid van de huid en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels.

 

Breng de gel aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

 

Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een problematische huid

SKIN BRIGHTENING GEL

35ml

 

38.01

 

Een combinatie van de zeer effectieve plant extracten Alpha Arbutin, Johannesbroodboom Blad Extract en Kigelia Africana. De gel remt de activiteit van tyrosinase en de productie van melanine, wat resulteert in een zichtbaar helderdere en egalere teint.

 

Breng de gel aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

 

Geschikt voor een hypergepigmenteerde huid

OILY SKIN CORRECTION GEL

35ml

 

36.00

 

De Oily Skin Correction Gel is een zeer effectieve, snel absorberende gel samengesteld uit plantaardige extracten van de opstandingsplant, Toverhazelaar en Tea Tree. De ingrediënten zijn specifiek voor het aanpakken van een vette huid, uitbraak van puistjes en diverse soorten huid ontstekingen. De lichte gel reinigt en hydrateert de huid en geeft het een egale teint.

 

Breng de gel aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

PHYTO COMFORT LOTION

35ml

 

39.00

 

Ontstekingsremmend, Kalmerend, verzachtend en voedend, vermindert roodheid, verminderd jeuk, Phyto-samenstelling van 10 effectieve botanische extracten.

 

Deze lichte lotion bevat Aloë Blad, Kamille extract en Hyaluronzuur. De vitaminerijkeingrediënten hebben kalmerende en verzachtende eigenschappen die de huid voeden en heeft een kalmerend mat effect.

 

Breng de lotion aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

MARULA FACE OIL

15ml

 

37.35

 

Een licht botanische olie van Marula, Argan en Kalahari Meloen Zaad. Deze olie bevat essentiële vetzuren die transepidermaal waterverlies verminderen en de natuurlijke lipide laag van de huid beschermen, waarmee vroegtijdige veroudering wordt voorkomen. De olie wordt snel opgenomen in de huid en heeft een hydraterende en voedende werking. 

 

Breng een aantal druppels olie 's ochtends en 's avonds aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

 

INSTANT LIFTING SERUM

15ml

 

34.00

 

Een intense huid verstevigend serum samengesteld uit botanische extracten van Kigelia Africana, geconcentreerde Algen en Pentapeptides. Dit geconcentreerde serum stimuleert de collageen en elastine productie wat resulteert in een zichtbaar liftend en verstevigend effect.

 

Breng het serum aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

 

INTENSIVE NIGHT SERUM

15ml

 

34.00

 

Een intense avond serum met geconcentreerde botanische extracten van Kigelia Africana, Gingko Bilboa en Rosemarijn. De anti-aging plant extracten stimuleren de cel vernieuwing en verminderen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. De huid wordt ultra-gehydrateerd en blijft zichtbaar steviger achter.

 

Breng het serum aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

 

 

FERULIC ACID CEB+ SERUM

20ml

 

62.50

 

Een geconcentreerd superoxide serum. Dit serum bevat een zeer hoge concentratie van phytochemische antioxidanten die een boost geven aan andere antioxidanten zoals Vitamine C, E en B. Dit serum vangt verschillende soorten vrije radicalen in de huid en zorgt voor een drastische verbetering van de huidtextuur en conditie.

 

Breng het serum aan op een schone, droge huid. Volg op met een geschikte moisturiser. Het gebruik van SPF40 gedurende de dag wordt aangeraden.

 

Geschikt voor elk huidtype met uitzondering van een gevoelige of gesensibiliseerde huid.

 

PHYTOFLORA SERUM

15ml

 

51.00

Het Phytoflora Serum zorgt voor het behoud en evenwicht van de natuurlijke bacterieflora van de huid. Daarnaast zorgt het voor een radicale verbetering van het afweersysteem en de barrièrefunctie. Andere voordelen zijn een verhoogde zuurstoftoevoer naar de cellen, bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en een algehele preventie van celveroudering.

Breng aan op een schone droge huid. Wacht tot het volledig is geabsorbeerd voordat er een moisturizer wordt aangebracht. Het wordt aangeraden in de ochtend en avond te gebruiken. Bewaar op een koele droge plaats.

 

 

PHYTO-CORRECT SERUM

10ml

 

34.90

 

Een effectief, gebiedsspecifiek serum met zeer effectieve extracten van Wilgenbast, Tea Tree blad olie en glycolzuur. Het serum heeft een ontstekingsremmende werking die voorkomt dat poriën verstoppen, waardoor de huid smetvrij en helder achterblijft.

 

Breng het serum aan op een droge, schone huid gevolgd door een dag of avond moisturiser en vervolgens de SPF 40 Sun Protection gedurende de dag.

maskers

PHYTO FIRMING NECK MASK

50ml

 
32,.60
 
Dit masker zorgt voor een zichtbare verstrakking van de huid door het collageen en elastine in de huid te stimuleren. Heeft ook een ontstekingsremmende en voedende werking op de huid.
 
Een ultra-verstevigend en verstrakkend masker voor in de avond die hoge concentraties van phyto effectieve ingrediënten bevat waaronder Kigelia Africana en Baobab olie. Het Algen extract zorgt voor zichtbare lift- en contour effecten op de hals, decolleté en buste.
 
Breng het leave-on masker elke avond royaal aan op hals en decolleté.

VITA-GEL MASK

50ml

 

36.58

 

Een verjongend gel masker verrijkt met natuurlijke vochtbindende ingrediënten, alfa hydroxyzuren en peptiden. Egaliseert de huidteint en heeft verschillende anti-ageing voordelen.

 

Een verjongend en revitaliserend gel masker verrijkt met natuurlijke vochtbindende ingrediënten, alfa hydroxyzuren en peptiden. De combinatie van ingrediënten heeft een veelheid aanzeer effectieve anti-veroudering eigenschappen die de huid zichtbaar versoepelt, verjongt en revitaliseert.

 

Breng een gelijkmatige dunne laag op het gezicht aan na exfoliatie (vermijd de gevoelige huid rond de ogen en de lippen). Laat intrekken gedurende 6-10 minuten. Breng de Gentle Cleansing Milk aan over het masker en laat 2 minuten intrekken, verwijder vervolgens zorgvuldig met lauw water. Breng daarna een fyto-effectieve Gel, Serum of moisturiser aan. Gebruik ‘s morgens of' s avonds, 2-3 keer per week.

 

Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

NOURISHING FACE AND NECK MASK

50ml

 

29.90

 

Dit masker bevat verschillende vitamine en botanische oliën en heeft een verzachtende kalmerende werking op de huid. Maakt de huid soepel en zorgt voor een diepe hydratatie.

 

Een ultra-voedend masker voor het gezicht en de hals rijk aan vitaminen en botanische oliën. Shea Boter en Druivenpit olie helpen bij het stimuleren van de hydratatie van de huid en voorkomen tekenen van voortijdige veroudering. Maakt de huid soepel en zorgt voor een diepe hydratatie.

 

Breng een gelijkmatige laag op het gezicht en hals aan na de exfoliatie (vermijdt de tere huid rond de ogen). Laat intrekken gedurende 6-10 minuten. Verwijder zorgvuldig met lauwwarm water en breng fyto-effectieve gel, serum of moisturiser aan. 's Morgens of' s avonds te gebruiken, 2-3 keer per week.

ACTIVATED CHARCOAL MASK

50ml

 

54.00

 

Een masker met een diep zuiverende en reinigende werking. Verwijdert effectieve onzuiverheden, droge huidophopingen en verstopte poriën. Zorgt voor een zuivere huid.

 

Een diep reinigend en zuiverend masker geschikt voor de effectieve verwijdering van onzuiverheden, verstopte poriën en droge huidophopingen. De combinatie van Marine Botanicals en plant extracten als de opstandingsplant garanderen optimale anti-veroudering voordelen. Actieve kool absorbeert effectief gifstoffen, bacteriën en vervuilers uit de huid en laat het geëxfolieerd en gezuiverd achter.

 

Breng een gelijkmatige laag aan op een schone, droge huid. Masseer zachtjes in met ronddraaiende bewegingen en laat voor 6-10 minuten op de huid zitten. Vermijd de gevoelige huid rondom de ogen en lippen. Verwijder daarna grondig met een vochtige washandje of doek. Breng een geschikte fyto-effectieve gel of serum aan gevolgd door een moisturiser. Avondgebruik, om de week.

 

Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

oogverzorging

NOURISHING EYE BALM | TUBE

10ml

 

36.00

 

Deze oogbalsem vermindert wallen onder de ogen en heeft een onstekingsremmende werking. Is ideaal voor droge plekjes rondom de ogen.

 

Een licht getextureerde oogbalsem die de tere huid rondom de ogen voedt en beschermt. De peptide- rijke balsem in combinatie met de zeer effectieve botanische ingrediënten verminderen het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels, verminderen donkere kringen en wallen en voorkomt ontstekingen terwijl het de huid hydrateert.

 

Breng een kleine hoeveelheid aan op de gevoelige huid rondom de ogen na het reinigen en tonen. Breng aan onder dag of avond moisturisers.

ANTI-PUFFINESS EYE SERUM

10ml

 

47.85

 

Dit serum vermindert zwellingen onder de ogen en minimaliseert de verschijning van donkere kringen en fijne lijntjes onder de ogen.

 

Een snel absorberende serum met phyto effectieve ingrediënten zoals het ultra liftende haverkorrel extract, Alfalfa extract en gehydroliseerde witte lupine proteïnen. De samenstelling minimaliseert wallen en voorkomt het ontstaan van fijne lijntjes. Het omlijst de tere huid waardoor de stevigheid zichtbaar verbeterd wordt.

 

Breng een kleine hoeveelheid aan op een schone droge huid rondom de ogen. Kan worden gebruikt in combinatie met de Nourishing Eye Balm.

dag nacht en spf verzorging

ESSENTIAL DAILY MOISTURISER

50ml

 

32.90

Een dagelijkse moisturiser samengesteld uit de botanische vitamines en antioxidanten van Shea Butter en Kalahari Meloen Zaadolie. Deze kalmerende crème hydrateert en voedt de huid, terwijl het de vroegtijdige vorming van fijne lijntjes en rimpels remt.

 

Breng de moisturiser aan op een droge schone huid van het gezicht en de hals. De moisturiser kan gebruikt worden over fyto-effectieve gels en serums. Gebruik gedurende de dag SPF 40 over de Essential Daily Moisturiser.

 

 

 

EVENING MOISTURISER

50ml

 

34.10

 

Een voedende moisturiser voor in de avond met een groot aantal plantaardige extracten en oliën, waaronder Kigelia Africana en Argan olie. De effectieve, antiveroudering en antioxidant-rijke ingrediënten bieden diepe hydratatie, verstevigen de huid en bevorderen het herstel van de huid, terwijl de zichtbare tekenen van voortijdige veroudering worden verminderd.

 

Breng de moisturiser aan op een droge schone huid van het gezicht en de hals. De moisturise kan gebruikt worden over fyto-effectieve gels en serums.

 

HYDRALITE MOISTURISER

50ml

 

34.70

 

Een ultra-lichte moisturiser verrijkt met kalmerende, botanische ingrediënten waaronder Abessijn olie en Rooibos thee-extract. Deze moisturiser wordt snel geabsorbeerd zonder de poriën te verstoppen en laat de huid gehydrateerd en kalm achter.

 

Breng de moisturiser aan op een droge schone huid van het gezicht en de hals. De moisturiser kan gebruikt worden over fyto-effectieve gels en serums. Gebruik gedurende de dag SPF 40 over de Hydralite Moisturiser.

 

 

PHYTO RICH MOISTURISER

50ml

 

45.00

 

Een ultra-rijke moisturiser met lipide-rijke plant oliën, vochtbindende extracten en een nieuwe generatie peptiden. De moisturiser zorgt ervoor dat het vocht in de huid wordt vastgehouden en de antioxidant rijke voedingsstoffen voorkomen en verminderen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. De huid zal soepel, gehydrateerd en zichtbaar steviger aanvoelen.

 

Breng de moisturiser aan op een droge schone huid van het gezicht en de hals. De moisturiser kan gebruikt worden over fyto-effectieve gels en serums. Gebruik gedurende de dag SPF 40 over de Hydralite Moisturiser.

ULTRA-RICH SKIN COMPLEX

50ml

 

63.00

 

Een antioxidant-rijke avond moisturiser samengesteld uit zeer proactieve ingrediënten zoals vitamine C, Marine Botanicals van Zeekelp, Peptiden en Hyaluronzuur met anti verouderende en verjongende voordelen. Deze moisturiser verjongt uw huid en maakt de textuur zacht en soepel.

 

Breng een zeer dunne, gelijkmatige laag aan van het Ultra-rich Skin Complex op een schone, droge huid van het gezicht en de hals. Vermijdt de gevoelige huid rondom de ogen en lippen. Verminder het gebruik in het geval van overstimulatie.

 

 

LIPID PLUS RECOVERY

50ml

 

45.45

 

Een crème verrijkt met botanische lipiden zoals Shea Boter en Jojoba Olie. Het heeft een diep voedende werking en beschermt de natuurlijke barrière van de huid. De plantaardige oliën helpen bij het voorkomen van ontstekingen en herstellen de natuurlijke hydratatie. Het zorgt voor een zachte, soepele huid en een diepe hydratatie.

 

Breng een kleine hoeveelheid (ter grootte van een erwt) van het Lipid Plus Recovery aan op een schone, droge huid en masseer het zachtjes in. Het wordt aangeraden in de avond te gebruiken. Vermijd de tere huid rondom de ogen.

ALPHA LIPOIC COMPLEX

50ml

110.00

Een nieuwe generatie antioxidanten complex geformuleerd met drie zeer krachtige ingrediënten zoals Alfa-liponzuur, astaxanthine en ferulazuur en verschillende belangrijke vitaminen. Deze superieure, rijke de-age crème zal uw huid zichtbaar verstevigen, verjongen en gezond achterlaten.

Breng een kleine hoeveelheid van de moisturiser aan op een schone droge huid van het gezicht en de hals. Als er overstimulatie plaatsvindt gebruik dan eerst om de avond en verhoog daarna het gebruik naar elke avond.

Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige of gesensibiliseerde huid

OMEGA+ COMPLEX

50ml

 

120.00

 

Een diep verzorgende crème met een innovatieve formule die bestaat uit pure natuurlijke cholesterol, vetzuren en een concentraat van plant lipiden. Deze rijke crème vult de vochtbarrière van de huid aan, ondersteunt de natuurlijke herstelprocessen en laat de huid ultra-gevoed en gehydrateerd achter.

 

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op een schone droge huid van het gezicht en de hals. Kan ’s ochtends en/of ’s avonds gebruikt worden.

 

 

SPF 40 SUN PROTECTION

50ml

 

33.00

 

Een minerale zonnebrandcrème verrijkt met Kigelia Africana en Mongongo extracten, die een natuurlijke bescherming geven en anti-aging voordelen bieden. De breed werkende, olievrije formule biedt een hoge UVA/UVB bescherming die weert tegen schadelijke milieufactoren, terwijl de huid gehydrateerd wordt.

 

Breng zonbescherming aan over een dag moisturiser, gels en serums.Breng met regelmaat opnieuw aan. Vermijdt de gevoelige huid rond de ogen

 

specials

PHYTO BARRIER PROTECTION

50ml

 

38.01

 

Een lipide-rijke crème met een SPF van 15 die een beschermlaag vormt op het oppervlakte van de huid. De Kalahari Watermeloen Zaadolie en het Kigelia Africana extract bevatten vetzuren, vitamines en antioxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden en bieden tegelijkertijd maximale hydratatie.

 

Breng ‘s ochtends een kleine hoeveelheid aan over de Moisturiser.Breng met regelmaat opnieuw aan. Vermijdt de gevoelige huid rond de ogen.

PHYTO DD CREAM SUN KISSED

30ml

 

29.00

 

De Daily Defence Cream is een multifunctionele, getinte crème met vitaminen, Johannesbrood en Wilgenbast Extract. Deze antiveroudering crème zal de huid beschermen tegen externe omgevingsfactoren, maakt de huid stralend en zal zorgen voor een vlekkeloze teint.

 

Dagelijks te gebruiken over gels, serums (of moisturisers). Kan gedurende de dag opnieuw worden aangebracht over de make-up.

PHYTO DD CREAM IVORY

30ml

 

29.00

 

De Daily Defence Cream is een multifunctionele, getinte crème met vitaminen, Johannesbrood en Wilgenbast Extract. Deze antiveroudering crème zal de huid beschermen tegen externe omgevingsfactoren, maakt de huid stralend en zal zorgen voor een vlekkeloze teint.

 

Dagelijks te gebruiken over gels, serums of moisturisers. Kan gedurende de dag opnieuw worden aangebracht over de make-up voor extra bescherming.