Hyamatrix. is Nieuw en uniek in Nederland, een behandeling op basis van nanostructuur hyaluronzuur en matrix peptiden. Het is een injectie-vrije hyaluronzuur behandeling. 

Wilt u effectief uw huid verbeteren met Hyamatrix? 

De Hyamatrix behandelingen en producten verminderen niet alleen rimpels, maar vertragen het gehele verouderingsproces, waardoor de biologische huidleeftijd jaren jonger wordt.

Werking Hyamatrix 

Door een unieke samenstelling van hyaluronzuur en de Hyamatrix Matrix peptide in de serums en verzorgingsproducten, worden hyaluronzuur tekorten aangevuld en de diepere huidlagen gehydrateerd. Overige werkstoffen voeden, regenereren, corrigeren en beschermen de huid. 

Hyaluronzuur is één van de meest effectieve ingrediënten voor huidregeneratie. 

 

.De moleculen van het hyaluronzuur zijn ontzettend klein gemaakt (40 KDA) en daardoor kunnen ze diep de huid indringen, en effectiever zijn werk kan doen. Dit in tegenstelling tot “normaal hyaluronzuur” dat in cosmetica wordt gebruikt deze blijft vaak aan de oppervlakte van de huid.

Hyamtrix hyaluronzuur is ook in staat om langer in de huid te blijven dan normaal hyaluronzuur.

Dit maakt een anti-rimpel behandeling met Hyamatrix behandeling dan ook zo uniek! 

Hyamatrix bestaat uit een huidverjongende behandelingen die zijn ontworpen om huidschade te herstellen en (zonder injecties) te zorgen voor een gezondere huid.

Kuur

Door de hoge effectiviteit van de producten ziet u meestal al na slechts één behandeling resultaat. De huid toont strakker, egaler en toont minder rimpels na de behandeling. Voor de mooiste resultaten wordt het echter aangeraden om een kuur te volgen. Op deze manier heeft u binnen de kortste keren weer een stralende huid!

 

Na uw hyaluron Hyamatrix behandeling is het van groot belang dat u gedurende 12 uur de huid niet nat maakt. Op deze manier geeft u het hyaluronzuur de kans om zich in de huid te binden en zijn werk te doen.

Het unieke aan de behandeling is dat de werkzame stoffen zelfs tot in de tweede huidlaag doordringen. Dit is iets wat normaal alleen met injecties bereikt kan worden!

Eenmaal in de huid zullen het hyaluronzuur en de matrixpeptiden zich binden in de huid. Hierdoor zal de huid zich van binnenuit gaan regenereren. Dit vult de huid als het ware op. De huid oogt jeugdiger, heeft meer volume en zal minder rimpels en fijne lijntjes tonen.